Beni Böyle Sev 77. Bölüm Nikah Olayının Sarsıcı Etkisi Devam Etmektedir

Genç ve başarılı bir oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk hafta itibariyle sosyal medyada büyük başarılara imza atan Beni Böyle Sev 77. Bölümüyle 7 Aralık Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Beni Böyle Sev 77. Bölüm Nikah Olayının Sarsıcı Etkisi Devam Etmektedir
Beni Böyle Sev Dizisi 77. Bölüm özeti:

Nikah olayının sarsıcı etkisi devam etmektedir. Reyhan olanlardan dolayı kendini suçlarken Melda da bu duruma çanak tutar. Öte yandan Menteş ' le ortaklığının ona sağladığı maddi konforun tadını çıkarır.

Ayşem ve Ömer güç bir sınavla daha karşı karşıyadır. Haciz meselesi Ömer ' in uykularını kaçırır. Ayşem yeni bir başlangıç yapmanın zamanı geldiğini düşünür; belki de sıfırdan başlamak en iyisidir!

Bu arada Ömer sınavdan aldığı not, Ayşem ile öğrencileri arasında huzursuzluğa neden olur… Nail ' le Eda her şeyden uzaklaşıp, baş başa uzaklaşmaya karar verir. Bu haber en çok Menteş ' i şaşırtır.

Zeyno ve Tolga, neden evlendiklerini açıklamaya çalışırlarken Seval, Zeyno ' nun ailesini araştırır. Tolga, hemen müdahale ederek gerçeklerin ortaya çıkmasını engeller. Zeyno ve Tolga birbirlerine duygularını açarken bir anda her şey alt üst olur.

Reyhan, Sevinç ' den özür dilemeye çalışır ancak olaylar çığırından çıkar; bol yumurtalı, pastalı bir kavga yaşanır. Herkese yardım etmek için çırpınan Fahriye, ihtiyacı olduğunda konuşacak kimseyi bulamaz. Beklemediği destek, ona benzer durumdaki birinden gelir.