Gürsu Kapalı Semt Pazarı Hizmete Açılıyor

Gürsu Mahallesi’nde yer alan Kapalı Semt Pazarı’nı revize ederek yeniden hizmete açtıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, pazarcı esnafın yer dağılımını da kura çekilişiyle yaptıklarını söyledi.

Gürsu Kapalı Semt Pazarı Hizmete Açılıyor

Gürsu Mahallesi’nde bin 500 metrekare alana inşa edilen Kapalı Semt Pazarı, Konyaaltı Belediyesi tarafından yeniden revize edilerek hizmete açıldı. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda düzenlenen kura çekilişi ile pazarcı esnafın yer dağılımı belirlendi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de katılımı ile gerçekleştirilen kura çekilişi noter huzurunda yapıldı. Gürsu Kapalı Semt Pazar Yeri’nde 68 tezgah yeri bulunduğunu dile getiren Başkan Böcek, teknik inceleme sonucunda 99 ismin müracaatının geçerli kabul edildiğini kaydetti.

İlk kura çekilişini yaparak tüm pazarcı esnafına şans dileyen Başkan Böcek, Cumartesi günleri hizmet verecek olan Gürsu Kapalı Semt Pazarı’nda 34 sebze-meyve, 22 tuhafiye, 10 bakkaliye-şarküteri ve 2 de balık tezgahı bulunduğunu bildirdi.
Kaynak: İHA