Bozüyük Belediyesi'nden Kabir Ziyaretine Gelenlere Çiçek ve Çam Fidanı

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe mezarlığına gelerek kabir ziyaretinde bulunanlara binlerce mevsimlik çiçek ile çam fidanı hediye edildi.

Bozüyük Belediyesi'nden Kabir Ziyaretine Gelenlere Çiçek ve Çam Fidanı

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe mezarlığının daha yeşil olması ve kabirlerin çiçeklendirilmesi amacıyla arife günü mezarlığa gelerek kabir ziyaretinde bulunanlara mevsimlik çiçek ile çam fidanı verildi.

İlçe mezarlığında günler öncesinden yapılan temizlik ve genel bakım çalışmaları ile mezarlık kabir ziyaretlerine hazır hale getirilirken arife günü vatandaşların kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla mezarlığa gidecek vatandaşlar için ücretsiz otobüs seferleri de düzenlendi.

Belediye otobüsleri saat 10:00’dan itibaren gün boyu Yeşilkent Mahallesi İMKB Okul durağı önünden başlayarak İsmet İnönü Caddesi ve Saraycık Caddesi istikameti üzerinden mezarlık arasındaki seferlerini belirli aralıklarla ücretsiz olarak sürdürdü. Ayrıca mezarlık içerisinde de belediye tarafından tahsis edilen bir araçla yaşlı ve hasta vatandaşların mezarlık girişinden daha üst bölümlere yapacakları kabir ziyaretleri kolaylaştırıldı.
Kaynak: İHA