Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki'den Felahiye İlçesine Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Felahiye ilçesinde projelerini anlattı.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürcü ve Felahiye Belediye Başkan adayı Vural Coşkun ile partililer tarafından ilçe girişinde karşılanan Özhaseki'ye, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz eşlik etti. Özhaseki, önce Felahiye Belediye Başkan Adayı Vural Coşkun'un seçim bürosunun açılışını yaptı ve ardından esnaf ziyaretlerinde bulunarak sorunları dinledi.
Özhaseki ve beraberindekiler, daha sonra bir düğün salonunda düzenlenen "Felahiye Büyükşehirle Buluşuyor" adlı programa katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, burada yaptığı konuşmada, yeni yasa ile birlikte Felahiye'nin yaşam standartlarının nasıl daha iyi olacağının 30 Mart seçimlerinden sonra görüleceğini kaydetti.

Özhaseki ise Felahiye'nin bulunduğu durama dikkat çekerek, 1985 nüfus sayımında 6 bini geçen ilçe merkezi nüfusunun bugün 1600'lere düşmesinin iyi düşünülmesi gerektiğini belirtti.

Kayseri'de yapılan hizmetleri anlatan Özhaseki, şöyle konuştu:
"Başkan olduğumda Kayseri'nin merkez nüfusu 400 binler civarındaydı, şimdi 1 milyonu aştı. Eğer bu hizmetler yapılmasaydı nüfus 200 binlere düşerdi. Yaptığımız hizmet ve yatırımlarla insanımızın şehrinde kalmasını sağladık. Çünkü herkese ve her kesime uygun yatırımlarla şehrin gelişimine kapı açtık. Bura yada artık Büyükşehir Belediyesi geliyor. Yolların hali perişan. Bütün yolların elden geçmesi gerekiyor. Bazı tarihi eserlerimiz var, bunları ayağa kaldıracağız. Her ilçede büyük bir gençlik merkezi yapacağız. 31 Mart'tan sonra ilk işimiz altyapı çalışmalarının yanı sıra 11 ilçede gençlik merkezlerinin yapılmasına başlamak olacak. Gençlik Merkezinin de bulunduğu sosyal tesisimizde kurs merkezleri de olacak. Mesire alanları yapılacak. Modern bir kesimhane ile hayvan kreşi yapacağız. Hayvan pazarının kısa sürede kuracağız. İlçe mezarlığında da bazı düzenlemeler yapacağız. Doğalgazın da önümüzdeki beş senede ilçelere ulaşması için çaba sarf edeceğiz. Ulaşımda bazı düzenlemelerle rahatlama sağlayacağız. Felahiye'yi seviyorsanız destekleyin de hizmet edelim. Bu ilçenin kaderini değiştirelim. Şimdiye kadar merkezde yaptıklarımızı, fırsat verirseniz buralarda da yaparız"

Kaynak: AA