Bbp Genel Başkanı Destici, Ulaştırma Memur-sen Heyetini Kabul Etti

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Fatih Korukoğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.


Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Fatih Korukoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, BBP Genel Başkanı Destici’yi ziyaret etti. Genel Merkez’de gerçekleşen ziyarette Destici, Türkiye’de çalışan ücretli kesimlerin problemleri olduğunu söyleyerek, “Ücret problemi başta olmak üzere sosyal haklarla ilgili problemler var. Özellikle de sizin bulunduğunuz iş kolunda ben son birkaç gün içinde iki kesimle karşılaştım iki vatandaşın ricasıyla ya da şikayetiyle” diye konuştu.

Seçime girecek partiler ve partilere yapılan yardımlarla ilgili de değerlendirme yapan Destici, parti yardımlarıyla ilgili bireysel başvuru haklarını kullanarak Anayasa Mahkemesi’ne başvuracaklarını ifade etti.

Destici, “Bizim beklentimiz AYM’nin bu yönde bir karar vereceği ümidini taşıyoruz. İnşallah bu başvurumuz olumlu neticelenir ve bir haksızlık Türkiye’de son bulur. Bütün siyasi partiler eşit para alsın demiyoruz biz, adil olsun diyoruz” dedi.


Geride başarılarla dolu bir 3 yıl atlattıklarını anlatan Korukoğlu ise, “3 yılın sonunda seçim zamanımız yaklaştı, 18 Ocak’ta. Hem gelelim sizi ziyaret edelim, hem de 18 Ocak’ta yapacağımız genel kurulumuza sizleri davet etmek adına burada bulunuyoruz. 3 yıllık zaman dilimi içerisinde başarılı günler geçirdiğimize inanıyoruz. Sendikamız 35 bin çalışan içerisinde 10 bin üyeye ulaştı. Geldiğimiz zaman dilimi ile bugünkü zaman dili arasında çok farklı bir yerdeyiz. İlerleyen süreç içerisinde de yeni döneme adayız. Yeni dönemde de hem sendikamızı hem de ulaştırma çalışanlarını hizmet kolunda hizmet veren tüm arkadaşlarımızı maddi ve manevi kazanımlar içerisine nasıl alabileceğiz onun çabası ve gayreti içerisindeyiz. İnşallah elimizden gelen çaba ve gayretle hizmette serüvenimiz Allah nasip ederse 18 Ocak’tan sonra da devam edecek” ifadelerini kullandı

Kaynak: İHA