Hırsızlar. Konfeksiyon Atölyesine Girebilmek İçin Birbirlerinin Üzerine Çıkarak Kule Yaptı

Kağıthane'de ikinci kattaki konfeksiyon atölyesine girebilmek için birlerinin üzerine çıkarak kule yapan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı.

Bir büfede yaşanan hırsızlık olayı da güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Kağıthane’de güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarına yenileri eklendi. Bir konfeksiyon atölyesine giren hırsızlar üç bilgisayar ve kasayı çalarak kayıplara karıştı. Bir büfeye giren hırsılar ise para kasası ile büfedeki piyasa değeri yaklaşık 3 bin lira olan sigaraları çalarak kaçtı.

Konfeksiyon atölyesine giren hırsızların güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri pes dedirtti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde önce üç ayrı noktada ışık beliriyor. Görüntülere dikkatli bakıldığında ışıkların nedeninin madencilerin taktığı kasklar gibi hırsızların kafalarına taktıkları kaskların üzerindeki fenerler olduğu anlaşılıyor. Daha sonra üç hırsızdan ikisi kule yapıyor. Diğer hırsız da onların üzerine çıkarak ikinci kata uzanıyor. Hırsızlar güvenlik kameralarına yansımayan bölümde ise üç bilgisayar ve kasayı çalarak kayıplara karışıyor.

Bir büfede yaşanan hırsızlık olayı da yine güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde büfe önüne gelen iki hırsızdan biri gözcülük yaparken, diğeri zorlayarak kapıyı açıyor. Görüntülerde büfeye giren ilk hırsızın yanında getirdiği torbaya raftaki sigaraları doldururken, diğer hırsızın ise para kasasını alarak hızla dükkandan çıktığı görülüyor. Hırsızlık olaylarına karışan zanlıların yakalanması için polisin incelemeleri sürüyor.
Kaynak: İHA