Aziz Yıldırım Beyaz Futbol'un sorularını cevaplayacak

Ailesi ile birlikte Fransa'da tatilde bulunan Aziz Yıldırım coşkulu bir karşılama ile İstanbul'a geldi. Yıldırım bu gece yayınlanacak olan Beyaz Futbol'a katılacak.

Aziz Yıldırım Beyaz Futbol'un sorularını cevaplayacak
Yargıtayın, şike davasında aldığı cezaları onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tatil için gittiği Fransa'dan eşi Gonca Yıldırım ve kızı Yaz Yıldırım ile İstanbul'a geldi.

Yargıtay kararı açıklandığında Fransa'da bulunan Yıldırım, gelişmeler üzerine 4 gün sonra Türkiye'ye döndü.

Özel uçakla saat 21.15'te İstanbul'a gelen Yıldırım'ı, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde, kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, kulüp yetkilileri ile çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı.

Aziz Yıldırım gelişi sonrası yapılan karşılama nedeniyle duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Yoğun kalabalık nedeniyle çevik kuvvet güvenlik tedbirlerini elden bırakmadı.

Bu gece ekranlarınıza gelecek olan Ertem Şener'in sunuculuğunu yaptığı Beyaz Futbol Özel programında Aziz Yıldırım Beyaz Futbol'un sorularını cevaplayacak.

Tarihi buluşma Beyaz Futbol'da gerçekleşiyor. Beyaz Futbol soracak Türkiye'nin en çok konuşulan adamı Aziz Yıldırım cevap verecek. Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan canlı yayında Beyaz Futbol'da yapılacak olan Beyaz Futbol Özel canlı yayınında Aziz Yıldırım neler konuşacak?

Beyaz Futbol Çarşamba gecesi Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda olacak ve gündemi belirleyecek. Sadece Beyaz TV ekranlarında Beyaz Futbol Özel farkıyla ekranlarınıza gelecek. Beyaz Futbol soracak başta Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu ve Deniz Tolga Aytöre cevaplayacak. Bütün Avrupa'nın, dünyanın merakla beklediği bir yayın olacak.