Başkan Akaydın Kumluca İlçesine Ziyaret Etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Kumluca ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Başkan Akaydın Kumluca İlçesine Ziyaret Etti

CHP Kumluca Belediye Başkan adayı İsa Güzel’in tanıtım toplantısına katılan Başkan Akaydın, Antalya’nın sosyal demokrat görüşünü, insan odaklı yerel yöneticilik anlayışını 5 yılda marka haline getirdiklerini söyledi.

“Şimdi kırsal alanı kucaklama zamanı” diyen Başkan Akaydın, yeni kanunla kırsal alanlara da Büyükşehir’in hizmet götüreceğini kaydetti.

Yaklaşık 1 yıldır sınırları dışına çıktıklarını vurgulayan Başkan Akaydın, Beykonak’ta önemli bir asfaltlama çalışması yaptıklarını söyledi.

Karış karış ilçelerin yanı sıra köylere de hizmet götürmeye başladıklarını aktaran Başkan Akaydın, sağlık, sosyal hizmet alanlarında yardım ulaştırdıklarını açıkladı.

17 Aralık 2013’ten sonra Türkiye’de farklı bir rüzgarın estiğini dile getiren Başkan Akaydın, artık hırsızlık, yolsuzluk yapanlara güle güle deme zamanı geldiğini ifade etti.

Ülkede kişisel gelirin arttığını belirten Başkan Akaydın, ancak bu paraların vatandaşın cebine değil, ayakkabı kutularına girdiğini söyledi.

Antalya’nın turizm ve tarımda öncü bir kent olduğunu kaydeden Akaydın, ancak çiftçinin halinin içler acısı olduğunu dile getirdi. Daha önce Türkiye’nin kendi kendine yetebilen 7 ülkeden biri olduğunu hatırlatan Başkan Akaydın, ancak ülkenin artık saman ithal eder hale geldiğini belirterek, “Neden bu hale geldik? Laiklik ve Müslümanlığın bir arada olamayacağını söylediler. Bal gibi de oluyor. Ama hırsızlıkla Müslümanlık bir arada olmaz” diye konuştu.

Başkan Akaydın daha sonra Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti. KUTSO yöneticileriyle sohbet eden Başkan Akaydın, KUTSO Başkanı Murat Günay’a Atatürk portresi hediye etti. KUTSO ziyaretinin ardından Başkan Akaydın, ilçe esnafını ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ diledi. Başkan Mustafa Akaydın’a vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

PARTİZANLIK YAPMADIK, YAPMAYACAĞIZ
Başkan Mustafa Akaydın, Kumluca’daki son temasında ise ilçe ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir’in faaliyetlerini anlatan Başkan Akaydın, muhtarların sorularını yanıtladı. Başkan Mustafa Akaydın, şöyle konuştu:
“Büyük borçlar ödedik ama Antalya’ya 700 milyon liralık yatırım yaptık. Yapılan bir araştırmaya göre Antalya halkının yüzde 88’i burada yaşadığından dolayı mutlu olduğunu ifade ediyor. Hizmet anlayışımızda asla partizanlık yapmadık, yapmayacağız. Artık ilçelerimize hizmet götürmeye başlayacağız. İlçelerimizi 1 yıldır kucakladık zaten. İlçelerimize koordinasyon merkezleri kuracağız. Kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımıza mesleki beceri kazandıracağız.”
Kaynak: İHA