Kocasinan Belediyesi’ne Emniyet Müdürlüğü’nden Teşekkür Beratı

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 'İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller-2020 Olimpiyat Hedefi Projesi’ne kesintisiz destek vereceklerini söyledi.

Kocasinan Belediyesi’ne Emniyet Müdürlüğü’nden Teşekkür Beratı

Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Aslan, 'İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller- 2020 Olimpiyat Hedefi' adlı projeye desteğinden dolayı, Başkan Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret ederek teşekkür beratı verdi. Bekir Yıldız burada yaptığı konuşmada, Yenişehir'e yaptıkları yeni spor salonunu bu projeye tahsis ettiklerinin altını çizerek, "Saffet Bey'den projeyi ilk işittiğimde heyecanlandım. Uzakdoğu sporları ve teakwondonun Türkiye'ye gelişini yakından biliyorum. Türk halkının yapısına, disiplin anlayışına uygun bir spordur. Yönetici, sporcu ve antrenör olduğum için projeyi teşvik edeceğiz. Bir salon tahsis ettik, daha ne gerekiyorsa yaparız, Başka mahallelerde de salon açarız. İnşallah bu devlet projesi olur. Güzel olan şeyi herkes alır götürür. Siz güzel bir görüntü veya sonuç gösterin, destekçiniz oluruz. Projeye maddi destek vereceğiz ama projeye zamanını verecek insan da istiyor. Kayseri'de hayırsever damar kuvvetli, inşallah bu gönüllü insanlara da örnek olunur. Saffet Bey gibi hayırseverlerin projede bulunması ve ciddi yük üstlenmesi projenin sıhhatine işarettir diye düşünüyorum "dedi.

Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da, ailelerinin ihmal etmesiyle sokağa itilen, ailelerinin istismar ettiği kız ve erkek 2 bin çocuğun sporla topluma kazandırılmasını hedeflediklerini söyledi.

Aydın, “Bu çocuklarımızın ruhlarındaki travmaları sporla, ilgiyle, sosyal faaliyetlerle, özellikle de teakwondoyla tedavi edip topluma kazandıracağız. Bu çocuklarımızı başarı ve profesyonelleştirme mahiyetinde 2020 olimpiyatlarına hazırlamak idealiyle yola çıktık. Bu projenin aslında bir devlet projesi olmasını istiyoruz. Spor salonunun tahsisi de bu açıdan çok önemli bir adım. İstediğiniz kadar proje yapın mekan yoksa işiniz zor. Sayın Valimiz de projeyi çok önemsiyor. Size çok teşekkür ediyoruz, emniyet teşkilatı adına bize ve projeye verdiğiniz destekten dolayı size emniyet beratı takdim etmekten onur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA