Manisa Chp Milletvekili Sakine Öz Sarıgöl 9.sultaniye Üzüm Festivali’ne Katıldı

Manisa Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Milletvekili Sakine Öz, Sarıgöl 9.Sultaniye Üzüm Festivali’nde Ziraat Odası’nın üzüm reyonunda gördüğü üzüm türlerinden ve tadının bir harika olduğunu belirtti.

Manisa Chp Milletvekili Sakine Öz Sarıgöl 9.sultaniye Üzüm Festivali’ne Katıldı
Sarıgöl 9.Sultaniye Üzüm Festivali’ne katılan Manisa Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Milletvekili Sakine Öz, festival stantlarını ziyaret sırasında uğradığı Sarıgöl Ziraat Odası çekirdekli ve çekirdeksiz sofralık üzüm türleri reyonundan uzun süre ayrılamadı. Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen’den üzüm türleri hakkında bilgi alan Manisa Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Milletvekili Sakine Öz bir birinden güzel üzümlerden tattı.Ayrıca, üzüm şırası içen Sakine Öz’’ Gerçekten üzümlerin görünümü ve tadı bir harika.Hele şıra onun tadı bir başka harika.Herkesin üzüm meyvesini yemesini öneririm.’’dedi.

Sarıgöl’ün üzüm konusunda çok yol kat ettiğini de vurgulayan Sakine Öz’’Bakarsan,bakmazsan dağ olur.’’atasözü yerinde söylenmiş bir söz.üzümlerin kaliteli ve güzel olması bunun göstergesidir.Sarıgöllü üzüm üreticilerini kutlarım.’’dedi.

Kaynak: İHA