İmam-Hatip Lisesi Mezunları Pilav Gününde Buluştu

KIRIKKALE - Kırıkkale İmam-Hatip Lisesi mezunları pilav gününde bir araya geldi.

Kırıkkale İmam-Hatip Lisesi Mezunları Derneği tarafından okul bahçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Ahmet Seçilmişoğlu, pilav günü için tüm mezun ve mensupları davet ettiklerini söyledi.

Altın neslin yetişmesinde asıl emeğin, eli öpülesi öğretmenlerin olduğunu ifade eden Seçilmişoğlu, şöyle konuştu:

"Bugün ülkemizin her makam ve mevkiinde rol üstlenen imam-hatipliler varsa bunun en büyük müsebbibi elbette öğretmenlerimizdir. Allah onlardan razı olsun. Rabbim hayatta olanlara, geri kalan ömründe sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur versin. Ölenlerin makamlarını cennet, derecelerini ali kılsın. Biliyorsunuz ki 28 Şubat süresince uzunca seneler kapatılan imam-hatip ortaokulları geçen yıl itibariyle eğitim vermeye başladı.

İmam-hatip nesli için olmazsa olmaz ortaokul kısmı, altın neslin altın tohumudur. Teneke tohumlardan altın nesiller beklemek hayalden ibarettir. Onun için bizlere altın tohumlar ekmek yakışır. Üstadın deyimiyle, biz tohum saçalım bitmezse toprak utansın."

Pilav gününe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Okul Müdürü Nusret Kılıç, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Osman Acar ile dernek üyeleri ve mezunlar katıldı.

Kaynak: AA