Develi Heyetinden Rektör Keleştemur’a Ziyaret

Develi İlçe heyeti Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur’u makamında ziyaret etti.

Develi Heyetinden Rektör Keleştemur’a Ziyaret
Belediye Başkanı ve Seyrani Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Recep Özkan Başkanlığındaki heyete; Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Beşparmak, Seyrani Eğitim Vakfı Yöneticilerinden Suat Köylüoğlu, Adil Erciyes, Ticaret Odası Meclis Başkanı Kemal Özyalçın, Teksif Sendikası Başkanı Adil Atila, İl Genel Meclis Üyelerinden Mehmet Tuna, Fazlı Öztürk, İl Genel Meclis üyesi ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Murat, TRT Develi Temsilcisi Mesut Özkan, Seyrani gazetesinden Hakan Bayraktar, Develi Gazetesi Nurettin Çimen iştirak etti.

Heyet adına Belediye Başkanı Recep Özkan; Yeni Akademik yılın başlaması nedeniyle nezaket ziyaretinde bulunduklarını beyan ederek 2013-2014 akademik yılının Erciyes Üniversitesi ve Develi İlçesindeki Seyrani kampusunda görev yapan akademisyenler ve öğrenciler için hayırlı olması dilek ve temennilerini iletti.

KYK Öğrenci yurtlarının Seyrani kampusuna kattığı değerden bahseden Başkan Özkan; Yeni yapılan 430 kişilik Kız öğrenci yurdunun tamamen dolduğunu ve iki ayrı alanda bulunan erkek öğrenci yurdunun da birinci bloğun dolduğunu söyledi.

Özkan, toplamda 2013-2014 eğitim yılına Yüksek öğretime hizmet verecek olan 700 öğrenci kapasiteli öğrenci yurtlarının Kampusta eğitim görecek olan öğrenciler için büyük bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Ziyaretten ve Develi İlçesinin böyle STK,Siyasi Parti Temsilcileri, Vakıf yöneticileri ve Yerel idarecilerinin hep bir arada bulunmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Fahrettin Keleştemur;Develi İlçesindeki Seyrani kampusunun örnek kampuslardan olduğunu belirterek “Kampus her geçen gün gelişme kaydetmektedir. Hem İlçe gelişiyor hem de Kampus gelişiyor. Sizlerin ve Develili hayırseverlerin gayretleri her geçen gün artarak devam etmektedir. Bu gelişmenin Seyrani Kampusuna çok şey katacağına inanıyorum en kısa zamanda İade-i ziyarette bulunacağım” dedi.

Kaynak: İHA