Frankfurt Otomobil Fuarı'na Doğru

İSTANBUL - Peugeot, 2013 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı'nda Yeni Peugeot 308'in dünya prömiyerini yapacak ve çevre alanında yeni gelişmeleri tanıtacak.

Peugeot Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Peugeot 65. Frankfurt Fuarı'ndaki standında, iddialı hedeflerinin ve ürün gamında yükseliş stratejisinin yeni kozlarını vitrine çıkaracak. Yeni Peugeot 308 ile yenilenen 3008 ve 5008 modellerini sergileyecek.

Fuarda minimum karbondioksit salınımına sahip özel teknoloji ile üretilmiş Euro6 uyumlu dizel BlueHDi motoru, HYbrid4 dizel hibrit modelleri, 208 HYbrid FE demo aracı ve 2008 HYbrid Air Peugeot'nun hem bugün ve hem de yarınlar için attığı teknolojik ve çevresel adımların somut halleri olarak sergilenecek. Ayrıca, Peugeot RCZ R, konsept otomobil ONYX ve yarışlarda zafer kazanmış olan iki 208 'de fuardaki yerlerini alacak.

Yeni 308'e ayrılan ultra-sportif konsept model 308 R Concept, özel alanda sergilenecek. Peugeot'nun Frankfurt'taki 2 bin 900 metrekarelik standında sergilenen 30 model ve konsept otomobil arasında, ziyaretçiler Yeni Peugeot 308'e ayrılmış özel alanda yeni modelin lansman ürün gamını temsil eden dokuz farklı versiyonla tanışabilecekler.

Kaynak: AA