Cbü Muradiye Kampüs Yolu Yenilendi

Manisa Belediyesi Başkan Vekili Mimar Azmi Açıkdil, Uzunburun köyündeki yol çalışması ile Akgedik-Karaali bağlantı yolunun iyileştirme çalışmaları ve Muradiye kampus yolunda asfaltlaması tamamlanan çevre yolunda incelemede bulundu.

Cbü Muradiye Kampüs Yolu Yenilendi
Mimar Azmi Açıkdil, ilk olarak asfaltlama çalışması tamamlanan Muradiye Kampus yolunu yerinde inceledi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda kısa sürede kampus yolunda asfaltlama çalışmalarını tamamladıkları belirten Açıkdil, “Yaklaşık 2,5 kilometre mesafedeki bu yolun kısa sürede asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Bu yolu kullanan servis araçları, öğrenciler, kampus çalışanları ve Manisalı vatandaşlarımız için güzel bir yol oldu” dedi.

Üniversite’nin eğitim-öğretim dönemi başlamadan çalışmanın tamamlandığını da sözlerine ekleyen Açıkdil, öğrencilerin rahatlıkla bu yolu kullanacaklarını söyledi.

İmkânlar dâhilinde ilçe belde ve köylere desteğini sürdüren Manisa Belediyesi, Uzunburun Köyü’nde asfaltlama öncesi yol iyileştirme alt yapı çalışmasına başlarken, Karaali ve Akdegik köyleri bağlantı yolunda ise mıcır ve bütüm serilip asfaltlama öncesi alt yapı çalışmalarını tamamladı. Bu çalışmaları da yerinde inceleyen Açıkdil, “Satıh kaplama ekiplerimizin bir kısmı Manisa’nın batı tarafında, bir kısmı da doğu tarafında çalışıyorlar. Doğu tarafındaki ekiplerimiz, Yeni Harmandalı, Hamzabeyli, Selimşahlar, Çobanisa ve o köylerin birbirleriyle bağlantısıyla Mütevelli’ye kadar satıh kaplama işlerini tamamladı. Çok az işleri kaldı. Onu da bu hafta içerisinde bitirecekler. Ondan sonra da Hasırcı dediğimiz 1,5-2 kilometre kadar mesafe var. Manisalı vatandaşımızın çok kullandığı o yolu da asfaltlayacaklar. Batı yönündeki ekiplerimiz şuanda 3 bölgede çalışıyorlar. Bir ekibimiz, ilk olarak incelediğimiz Celal Bayar Üniversitesi Kampus yolunu bitirdi. Şuanda Uzunburun Köyü yolunda çalışıyorlar ve üzerinde bulunduğumuz bölge de Karaali’den Akgedik’e giden yol. Organize Sanayi’nin 5. bölgesine Karaali’ye bağlanan yolun mıcır serilmesi tamamlandı. Aşağı yukarı 1,5-2 kilometre mesafe. Şuanda da 5-5,5 kilometre mesafede olan Karaali-Akgedik arasındaki yolda çalışmalar devam ediyor. Bu yollarda da gördüğünüz gibi iş makineleri, kamyonlar, büyük bir hızla çalışıyorlar. İnşallah, önümüzdeki hafta içersinde bunları tamamlayacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA