Belediye Başkanı Büyükaslan, Agad'ı Ziyaret Etti

ADIYAMAN - Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti'ni ziyaret etti.

AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Büyükaslan, AGAD'ın kurulduğu günden beri Adıyaman basına adına güzel etkinliklere imza atığını söyledi.

Adıyaman basın camiasının son yıllarda yaptığı çalışmalarla iyi yerlere geldiğini belirten Büyükaslan, "İlimiz basın açısından çok şanslı ve bizlerde yapmış olduğumuz çalışmalarımızı, projelerimizi basınımız aracılığıyla kamuoyuna duyurmaktayız. Zaman zaman basın kuruluşlarımızı, cemiyetlerimizi ziyaret ediyoruz, bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Onların görüş ve önerileri bizlere ışık olmakta "dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AGAD Başkanı Aslan ise basın camiasının ilin gözü, kulağı ve sesi olduğunu belirtti.

Basın mensuplarına verdiği değerden dolayı Büyükaslan'a teşekkür eden Aslan, şöyle konuştu:

"Başkan göreve geldiği günden bu güne basın kuruluşları ve basın mensuplarımızla olan ılımlı diyalogları sayesinde basın mensuplarıyla ilgili çok önemli bir sorun yaşamamıştır. Basınımızın kim olursa olsun yaptığı haberlerde, basın ahlak ve ilkesi kurallarına uyulduğu sürece doğruları, güzellikleri yazdığı gibi yeri geldiğinde eksikleri ve yanlışları da yazabilmeli, kişiler ve kurumlar da bunu hoş görülü bir şekilde karşılamalıdır"

Kaynak: AA