Afgad Yönetim Kurulu Vali Cirit'i Ziyaret Etti

ARTVİN - Artvin Faal Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kars ile yönetim kurulu üyeleri, Artvin Valisi Kemal Cirit'i ziyaret etti.

Vali Cirit'e görevinde başarılan dileyen Kars, derneğien çalışmaları ve Artvin basını hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Cirit, yaklaşık 10 gün önce başladığı yeni görevinde Artvin'i tanımaya çalıştığını söyledi.

Kendisini ziyarete gelenlerden kentin sorunlarını dinleyip not aldığını anlatan Vali Cirit, "Artvin'i seçilmişlerle, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yöneteceğiz. Ben tek başıma bir şey yapamam. Birlik ve beraberlik içerisinde çözümler üreteceğiz" dedi.

Artvin'in zor bir coğrafyaya sahip olduğunu ifade eden Vali Cirit, şunları kaydetti:

"Artvin merkezi küçük, coğrafyası büyük bir ilimiz. Coğrafyası ciddi zorluklar taşıyan ama bir o kadar da turizme yatkın bir şehrimiz. Bugünlerde Artvin'i dinliyorum. Yakın bir zamanda Artvinlilerin karşısına daha aktif çalışmalarla geçmek istiyorum. Yapacağımız her çalışmayı hem kamu kuruluşlarımızla hem de vatandaşlarımızla paylaşarak bir sonuç elde etmeyi düşünüyoruz. Yönetişim ilkesi temel prensibimiz olacak. Bu noktada katkı sunan tüm arkadaşlarımızın fikirleri çok kıymetlidir. Yapacağımız hizmetlerden Artvinliler memnun kalırlar."

Ziyaret, kentin mevcut sorunları ve çözümüne yönelik bilgi alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Kaynak: AA