AA Sakarya Bölge Müdürü Çelik'ten, Düzce Valisi Su'ya Ziyaret

DÜZCE - Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik, Düzce Valiliğine yeni atanan Ali İhsan Su'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çelik, AA Düzce Büro Müdürü Ömer Ürer'in de eşlik ettiği ziyarette Vali Su'ya AA'nın 2012 Almanak'ını takdim ederek, ajans olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çelik, ''Görevinizin gerek Düzce, gerekse bölgemize tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Ajans olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da Türkiye adına atılan her adımda destek verme adına ön saflarda yer almaya devam edeceğiz. Dünya'nın ilk beş haber ajansı içine girme hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı ilk günkü gibi sürdürüyoruz'' dedi.

Vali Su da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Anadolu Ajansı hepimizin bildiği gibi Türkiye'mizin ilk ajansı. Son yıllarda yapmış olduğu çalışmalar ve atılımlar takdire şayandır. Biliyorum ki, bundan sonra da aynı şevk, azim ve kararlılıkla bu görevini sürdürecektir. Sizin nezdinizde tüm AA personelini özverili çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Ziyaret, Düzce ve bölge üzerine fikir alış verişinde bulunulmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA