7. Bölge İl Müdürlükleri İstişare Toplantısı

AĞRI - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 7. Bölge İl Müdürlükleri İstişare Toplantısı Ağrı'da yapıldı.

Polisevinde düzenlenen toplantıya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Kibar Altunal, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duma, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Biber, bölge illerinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürleri, ticaret ve sanayi odaları başkanları ile imalat sektöründe çalışan firma yetkilileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ağrı Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Selim Ulutaş, toplantının bölge illeri için verimli sonuçlar ortaya çıkarması temennisinde bulundu. Toplantıda alınacak kararlarla kamu, üniversite ve sanayi işbirliğinin artacağına inandıklarını belirten Ulutaş, "Oluşturulacak işbirliği ve koordinasyonun çerçevesinde ortak projeler üretilmesinin bölge illeri için çok önemli olacağı kanaatindeyim. Toplantıda alınan kararların bölgemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA