İzzetbey İlkokulu'nun Bahçesi Asfaltlandı

Karatay Belediyesi eğitime destek kampanyası çerçevesinde ilçe genelindeki okullarda yaptığı altyapı, asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Göreve başladıkları günden bu güne kadar Karatay'da okulların eksiklerinin giderilmesi noktasında yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçe sınırları içerisindeki okullardaki eğitim kalitesinin üst seviyelere çıkarılması için İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak yapılan çalışmalar neticesinde, Belediye olarak üzerilerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Karatay Belediyesi Fenişleri Müdürlüğü asfalt ekiplerinin Ahmet Haşhaş ve İzzetbey İlkokullarının bahçesini asfaltladığını dile getiren Başkan Hançerli, okul bahçelerinin asfaltlanarak daha rahat bir ortama kavuşturulmasının sağlandığını aktardı.

2013-2014 eğitim ve öğretim yılına girilen bu günlerde Karatay'da faaliyet gösteren okullarda altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının büyük çoğunlukta tamamlanadığını vurgulayan Hançerli, Karatay ilçesindeki eğitim kalitesinin en üst seviyeye çıkarılması için Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile diyalog içerisinde olmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

İzzetbey İlkokulu Okul Müdürü Veysal Katırcıoğlu da gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları için Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti.

Kaynak: AA