Şarkılar Söylendi, Fidanlar Bağışlandı

TRT Ses Sanatçısı Sayın Mehmet Şafak yönetimindeki Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu, Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi.

Şarkılar Söylendi, Fidanlar Bağışlandı
“Bir Karşıyaka Akşamı” temalı konsere katılanlar Ege Orman Vakfı’na ikişer fidan bağışında bulundular.
Ülgen Evliyaoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı, İzmir Devlet Opera ve Balesi Sanatçıları Levent Gündüz, Başak Narin, TSM sanatçısı Ecehan Alkan ve Yaşar Üniversitesi Caz Vokal öğrencisi Özlem Şafak’ın konuk sanatçı olduğu konsere Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Vakıf çalışanları, gönüllüleri ve çok sayıda doğasever katıldı.

Konser başlamadan önce konuşma yapan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol,” Bu gece koromuz dokuzuncu konserini icra ediyor. Daha önceki konserlerimizde olduğu gibi bu gece de notalar fidan oldu. Konserimize katılanlar tarafından bağışlanan bin 300 fidan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Aliağa-Aşağı Şakran-Örlemiş Köyü mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasına dikilecek. Şu ana kadar koromuzun verdiği dokuz konserle farklı ağaçlandırma alanlarında toplam 12 bin 350 fidan dikildi.” dedi.

Konserin sonunda Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, konseri yöneten Ege Orman Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Şefi TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak’a ve konsere sponsor olarak doğaya destek veren Bak Ambalaj A.Ş.’ye katkılarından dolayı teşekkür ederek Bakioğlu Holding Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Nadide Şele’ye plaket takdim etti.

Konsere katılan konuklar koronun seslendirdiği unutulmaz eserlerle keyifli bir gece geçirerek salondan ayrıldılar.
Kaynak: İHA