Ayba Hem Çerçioğlu’nun Hem De Vatandaşların Yüzünü Güldürüyor

Aydın Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, yaklaşan seçimler öncesi köy ziyaretlerine erken başladı.

Ayba Hem Çerçioğlu’nun Hem De Vatandaşların Yüzünü Güldürüyor
Geçtiğimiz haftalarda Aydın merkez köylerine kömür yardımı başlatan Özlem Çerçioğlu, ziyaret ettiği köylerde hem vatandaşlarla görüşüyor hem de ihtiyaç sahiplerinin sorunlarını dinleyip AYBA aracılığı ile sorunları çözmeye çalışıyor.
Aydın Belediyesi Hizmet Ağı (AYBA) adı altında oluşturduğu ekip ile hem yardımlarını sürdüren hem de seçim çalışmalarını yürüten Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kapı kapı dolaşıp seçmenlerin gönlünü almaya çalışıyor. Yaklaşık 18 Milyon TL bütçeye sahip olduğu belirtilen AYBA sayesinde ihtiyaç sahiplerinin talepleri yerine getirilirken, uygulanan sistem en çok garibanları sevindiriyor.

BELEDİYE BAŞKANI SÖZ VERİNCE GERGİN OLAN ÖZÜRLÜ VATANDAŞ RAHATLADI
Programı kapsamında Aydın Merkez Kardeşköy’ü ziyaret eden Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ulaşan 48 yaşındaki özürlü vatandaş Günay Saldım, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüştü. Yıllardır kullandığı özürlü arabasının bozulup kullanılmaz hale gelmesi nedeniyle uzun süredir arabasız olduğu için gergin ve üzgün görünen Günay Saldım, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan yardım istedi. Özürlü vatandaşla görüşen Çerçioğlu, beraberindeki AYBA görevlilerine Günay Saldım'a özürlü aracı alınması talimatını verdi.
Kaynak: İHA