Keskin: 'Ödemiş’in Batı Kısmının Çehresini Değiştiriyoruz”

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, belediye hizmet ve projelerini ‘Çevreden Merkeze’ çalışma ilkesiyle devam ettirdiklerini belirterek, “Ödemiş Belediyesi, şehrin batı kısmının çehresinin değişmesi doğrultusunda çalışmaya devam ediyor” dedi.

Keskin: 'Ödemiş’in Batı Kısmının Çehresini Değiştiriyoruz”
Kuvvetli Meydanı’nın düzenlenmesiyle başlayan çalışmalar kapsamında, kuzey çevre yolu ve ambulans yolu olarak bilinin Dikmen Caddesi’nin genişletildiğini ifade eden Keskin, çalışmalarla birlikte 112 Acil Servis binasının yapıldığını ve bölgede sokak güzelleştirme çalışmaları kapsamında binaların dış cephelerinin sıvanarak, boyandığını söyledi.

Keskin, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Dr. Neşvet Caddesi İzmir yoluna bağlandı. Türkmen, Kuvvetli, Mimarsinan, Bengisu, Meşrutiyet ve 3 Eylül Mahalle sakinlerinin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla Türkmen Parkı Sosyal Tesisleri-Perşembe Pazarı kafeterya hizmete sunuldu. Kuvvetli Mahallesi’nin ortasından geçen Kuvvetli Deresi’nin üstü kapatılarak yürüyüş yolu ve dinlenme alanı olarak düzenlendi.


Geçtiğimiz günlerde Özdemir Atasoy İlkokulu’nun kuzeyinde 10 metre genişliğinde yeni bir yol daha açtıklarını söyleyen Keskin, “Belediyemiz, kilit taş parke çalışması yaparak, kaldırımları düzenliyor. Dikmen Caddesini Bayındır Sokağa bağlayan 500 metre uzunluğundaki yolda araç otoparkları da yapılıyor. 115. Sokak olarak adlandırılan bu sokak önümüzdeki günlerde Perşembe Pazarı olarak da hizmet verecek” şeklinde konuştu.

Keskin, belediye hizmetlerinin şehrin batı kısmında yoğunlaşmasıyla, ruhsat sayılarının arttığının ve müteahhitlerin bölgeye talebinin fazlalaştığını ifade etti.

Kaynak: İHA