Kto İle Vakıfbank Arasında İş Birliği Protokolü

Kayseri Ticaret Odası ile Vakıfbank arasında iş birliği protokolü imzalandı.

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, imzalanan protkolle, üyelerin daha düşük faiz oranları ve uzun vadede ödeme koşullarıyla kredi alabilmesinin sağlayandığını söyledi.

Piyasada para bulmanın, sermaye bulmanın zorluğunu herkesin bildiğini ifade eden Hiçyılmaz, "Vakıfbank, üyelerimizin işlerinin daha da geliştirilmesi, yatırımların daha arahat yapılabilmesi için bizimle iş birliği yapıyor. 15 bin üyemizin daha cazip imkanlarla kredi kullanabilmesi için protokol imzaladık. Tüm üyelerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan da, Kayseri'de 12 şubeyle hizmet verdiklerini belirterek, onlarca ülkeye ihracat yapan, hem yurt içinde hem de yurt dışındaki firmalarla yarışacak markalar oluşturan Kayserili işadamlarının tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başardığını söyledi.

Pekçok ülkenin önde gelen firmalarının özel olarak Kayserili işadamlarıyla iş birliği yapmak, ortaklık kurmak istediklerini anımsatan Aydoğan, şunları kaydetti:

"Bu durum ülkemiz için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Hem bölgemiz, hem şehrimiz, hem de ülkemizin ticari gelişimi için ayrı bir öneme sahip. Kayserili işadamlarını desteklemek ve onların Vakıfbank'ı tercih etmeleri bizim için guyrur vericidir. Vakıfbank olarak sağladığımız finansal kaynaklar ve her türlü ihtiyaca göre geliştirdiğimiz kredi çeşitleri, bankacılık ürünlerimizi uygun faiz oranları ve vadelerle reel sektörün hizmetine sunmaya devam ediyoruz. KTO üyelerine yönelik de kredi protokolü imzalıyoruz. Protokol kapsamında oda üyelerine uygun faiz oranları ve ödeme koşullarıyla kredi imkanı sunuyoruz. 7 yıla kadar vadeli iş yeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisi sunduğumuz protokolün hayırlı olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

İmzanın ardından Aydoğan ve Hiçyılmaz, karşılıklı olarak birbirine hediye verdi.

Kaynak: AA