Best Model Türkiye Manhunt 1.’sinden Rektöre Nezaket Ziyareti

Best Model Türkiye Manhunt 1.’sinden Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a nezaket ziyareti.

Best Model Türkiye Manhunt 1.’sinden Rektöre Nezaket Ziyareti
Temmuz ayında düzenlenen Best Model yarışmasında ‘Best Model Türkiye Manhunt 1.si’ (Türkiye’nin En Yakışıklı Erkeği) seçilen Karabük Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Talaşlı Üretim Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Caner Tanrıverdi Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörle mutluğunu paylaşmak üzere geldiğini belirten Caner Tanrıverdi, “ Öğrenim gördüğüm 4 yıl süre boyunca Karabük Üniversitesi bana çok şey kattı. Hocalarımız bizlere hem akademik anlamda hem de insani anlamda çok şey öğrettiler. Öğrenimim boyunca Üniversite ve spor arasında mekik dokumdum ve spor alanında kendimi geliştirdim. 2012 yılında bir arkadaşımın benim yerime Best Model formunu doldurması ile başlayan maceram ‘2013 Best Model Türkiye Manhunt 1.si seçilmem ile devam etti. Önümüzdeki kasım ayında da Çin’de düzenlenecek olan ‘Manhunt International’da (Dünya’nın En Yakışıklı Erkeği) yarışmasına giderek ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım” dedi.

Öğrencisini başarısından dolayı tebrik eden ve mutluluğunu belirten Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise, “Doğrusunu söylemek gerekirse Türkiye’nin en yakışıklı erkeğinin Karabük Üniversitesi’nden çıkması beni çok mutlu etti. Karabük Üniversitesi büyüdükçe öğrencilerimizin başarı elde ettikleri alanlarda değişerek artıyor. Öğrencilerimiz her alanda elde ettikleri başarılar ile göğsümüzü kabartmaktadırlar. Bizde yönetim olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Çin’de düzenlenecek olan ‘Manhunt International’da ve gideceğin her yerde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum ve başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA