Urla Kadın Meclisi Piknik Düzenledi

2013-2014 dönemine hızlı başlayan Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi düzenlediği etkinliklerle her kesimden insanı kucaklamaya devam ediyor.

Urla Kadın Meclisi Piknik Düzenledi
Çocuklara yönelik Geleneksel Çocuk Oyunları ve kadınlara yönelik kent turu düzenleyen meclis üyeleri Urlalı kadınları bir araya getirdikleri piknik ile kadınlar arasında kaynaşma ve dayanışmayı pekiştirdi. Yaklaşık 150 kadının katıldığı piknik geçtiğimiz yıl Urla Belediyesi tarafından restorasyonu yapılarak inanç ve kültür turizmine kazandırılan Samudbaba Türbesi Mesire alanında gerçekleştirildi.

Pikniğe Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Feyza Karaosmanoğlu da katıldı.

Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ev sahipliğinde bir araya gelen kadınlar bir yandan yazdan kalma güzel havanın tadını çıkarırken diğer yandan yanlarında getirdikleri yiyecekleri paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Samudbaba Türbesi’ni de ziyaret ederek dua eden kadınlar daha sonra Urla’nın en güzel manzaralarından birine sahip olan Gölbelen Çiftliği’ne geçtiler. Sonbaharın doğada yarattığı muhteşem dönüşümünün büyüsünü çaylarını yudumlayarak çıkaran kadınlar, bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere vedalaşırken Urla Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne bu güzel gün için teşekkür etti.
Kaynak: İHA