CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız Uşak’a Geldi

Uşak’a bir takım etkinliklere katılmak için gelen CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız, partiye üye olan genç üyelere rozet taktı.

CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız Uşak’a Geldi
Uşak CHP İl Gençlik Kolları tarafından düzenlen törende, CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız partiye üye olan 100 gence rozetlerini taktı. İsmetpaşa Caddesi üzerinde, CHP Uşak İl Binasında düzenlenen törende konuşma yaparak partililere seslenen Yıldız, “Uşak, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ayak izlerini taşıyan bir memlekettir. O yüzden Uşaklı genç kardeşlerim özgürlüklerin ve cumhuriyetin değerini en iyi bilenlerdir. Biz demokratik, özgürlüklerin egemen olduğu bir Türkiye’yi istiyoruz. YÖK baskısına maruz kalmadan, bilimsel eğitim alabilen, parasız eğitim istediği için hukuksuz yargılamalara maruz kalmayan gelecek ve istihdam kaygılarından dolayı intihara sürüklenmeyen, yani kısacası gençliğini hırpalanmadan yaşayabilen bir Türkiye gençliğinin varlığı için mücadele ediyoruz” dedi

CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız, konuşmalardan sonra partiye katılan gençlere rozetlerini taktı. Yıldız, gün içerisindeki programında ADD Ödev evini de ziyaret ederek burada çocuklarla ilgilenip ödev evi hakkında bilgi aldı.
Kaynak: İHA