Şehitkamil Anadolu Lisesi’nde İlk Ders Zili Çaldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından kısa süre içerisinde Seyrantepe’ye kazandırılan Şehitkamil Anadolu Lisesi ilk talebelerini alarak eğitim-öğretim yılına başladı.

Şehitkamil Anadolu Lisesi’nde İlk Ders Zili Çaldı
Sosyal Belediyecilik adına bir çok projeye imza atan Şehitkamil Belediyesi, eğitime verdiği önemi bir kez daha kanıtladı. Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe semtine kısa süre içerisinde 33 derslikli Anadolu Lisesi’ni inşaatını tamamlayarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devretti. Milli Eğitim Müdürlüğü ise Şehitkamil Belediyesi’nden devir aldıkları okulu 2013-2014 eğitim ve öğretim yılına açarak ilk ders zilini çaldı. Yeni okullarına kavuşan öğrenciler ilk derslerine girdi. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler, kendilerine bu güzel okulu kazandıran Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.

Şehitkamil Anadolu Lisesi’nin ilk öğrencilerinden biri, “Okulumuzun hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah bizden sonraki nesillere ve kardeşlerimize okulumuzu emanet edeceğiz. Okulumuz yeni ve temiz olduğu içinde hem daha karlıyız hem de mutluyuz” dedi.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ BURADA BELEDİYECİLİKTEN ÜSTÜN BİR İŞ ÇIKARMIŞ
Şehitkamil Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bilal Tunç, “Okulumuz bugünden itibaren eğitim ve öğretim yılına başladı.

Okulumuzu beğenmemek mümkün değil. Şehitkamil Belediyesi burada Belediyecilikten üstün bir iş çıkarmış. Artık eğitime el atan bir Belediye var ve bunu görmemek mümkün değil. Başta Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu ve ekibini kutluyorum. Bu kadar kısa sürede böyle bir okulun yapılması veliler olmak üzere hepimizi şaşırttı. Öğrencilerimiz yeni okulda ders alacakları için çok mutlu. Çocuklarımızın mutlu olması bizleri daha da sevindiriyor. Okul idarecileri olarak bu güzel okulu Seyrantepe’ye kazandıran başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA