5 Nolu Kooperatiften Kocaeli'ye 20 Tane Doğalgazlı Çevreci Belediye Otobüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde 5 nolu kooperatif doğalgazlı çevreci 20 tane belediye otobüsü aldı.

5 Nolu Kooperatiften Kocaeli'ye 20 Tane Doğalgazlı Çevreci Belediye Otobüsü
Çevreci otobüsler Mehmet Ali Paşa bulunan Doğu Kışla Parkı'nda düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Törene, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Sibel Gönül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ticaret Odası 5 nolu kooperatif başkanları Mustafa Kurt ve Hasan Öztürk'ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan çeşitli etkinliklerle vatandaşlara törenden önce kent kart dağıtıldı. Törende dünyaca ünlü perkisyon ve caz üstadı olan Okay Temiz konser verdi. Okay Temiz'in belediye otobüslerine vurarak yaptığı müzik de izleyenlerden tam not aldı. Karosmanoğlu, Milletvekili Sibel Gönülle birlikte otobüslerin içerisinde incelemelerde bulundu. Milletvekili Fikri Işık otobüslerin Kocaeli'ye hayırlı olmasını temenni etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,olmazsa olmaz ihtiyaçlarımızdan bir tanesininde ulaşım olduğunu belirtti.

Karaosmanoğlu sözlerine şöyle devam etti; "Şehirler büyüdükçe toplu taşıma olayı önem kazanıyor. İlimiz dışarıdan göç alan, her gün hızla büyüyen, gelişen bir şehir. Bu ne demek her gün yeni yeni ihtiyaçlar demek.Her geçen gün Kocaeli'mizin her köşesinde ulaşımda kalitemiz artıyor."
Törenin ardından Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyet otobüslerle şehir turu atarak halkı selamladı.
Kaynak: İHA