Ziraat Bankası Ahlat Şubesi’nde 'altın Günleri' Başladı

Ziraat Bankası Ahlat Şube Müdürü Nevzat Nadiroğlu, 2-3 Eylül tarihleri arasında şubede yapılacak olan “Altın Günleri” ile ilgili açıklamada bulundu.

Ziraat Bankası Ahlat Şubesi’nde 'altın Günleri' Başladı
İnternetten de 24 saat altın alım-satım işlemlerinin yapılabildiği uygulama ile Ziraat Bankası yastık altındaki altınları ekonomiye kazandırmak için 'Altın Kabul Günleri' düzenliyor. Ziraat Bankası Ahlat Şube Müdürü Nevzat Nadiroğlu, vatandaşların altınlarını bankaya teslim ettikleri andan itibaren sigorta işleminin başladığını ifade ederek, "Evinizde veya kasanızda muhafaza ettiğiniz ziynet altınlarınızı altın hesabına yatırabiliyorsunuz. Çeyrek, yarım ve cumhuriyet altını, bilezik, yüzük, kolye ve benzeri her ayarda altınlarınızla birlikte 2-3 Eylül tarihleri arasında şubemize gelebilirsiniz. Şubemize getirilen altınlar, uzman eksperler tarafından değerlendirilerek gram bazında güvenli bir şekilde anında vatandaşımızın altın hesabına yatırıyoruz. Altınlarınız yastık altında kalmasın, çalınma ve kaybolma riski olmadan doğal afetlerle oluşan risklerden ve kiralık kasa masraflarından kurtularak, Ziraat Bankası güvencesiyle altın hesabında güvenli bir şekilde değerlensin. Vatandaşlarımızı 2-3 Eylül tarihleri arasında Ziraat Bankası Ahlat Şubemize bekliyoruz” dedi.

Müdür Nadiroğlu, yapılacak olan uygulamanın vatandaşlar için oldukça avantajlı bir uygulama olduğunu belirterek, vatandaşların böyle bir fırsatı kaçırmamalarını da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA