Vatandaşın PTT Kuyruğu Çilesi
Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Oltu Şubesi’nde çalışan personelin emekliye ayrılması üzerine teke düşen personel sayısı vatandaşı canından bezdirdi.

Ercan Polat isimli vatandaş gün boyu sıra beklediğini öne sürerken bazı vatandaşlarında sıra yüzünden tartıştıklarını bir kısım vatandaşında işini halledemeden geri dönmek zorunda kaldığını söyledi.
Ali Osman Akıncı (77) isimli vatandaş ise Oltu’ya bağlı Alatarla köyünden geldiğini belirterek “Köyümüz Oltu’ya 40 kilometre mesafede. 3 gündür buraya gelip gidiyorum. Tek memurla hizmet vermeye çalışan kurum olur mu? Kuyruk caddeye kadar taşmış durumda. Yazık günah değil mi bu millete. Resmen rezillik yaşıyoruz. Yetkililer biraz insaf etsin.” diye konuştu.
