Ak Parti Adana İl Başkanlığı 6 Ekim Mitingine Hazırlanıyor

AK Parti Adana İl Başkanlığı, 6 Ekim'de düzenlenecek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı miting için çalışmalara başladı.

İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, yazılı açıklamasında, mitingle ilgili heyet oluşturduklarını, heyete İl Sekreteri Yalçın Limoncu'nun başkanlık edeceğini belirtti.

Miting öncesi yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Yağcı, şunları kaydetti:

"Miting anonsları, miting alanının süslenmesi, mitinge gelecek vatandaşların ulaşımı, giriş ve çıkışlarının sorunsuz sağlanması için çalışma yapılacak. Daha önce birçok teşkilat mensubumuzla 6 Ekim'de yapacağımız mitingle alakalı görüşmelerde bulunduysak da bu toplantımızda miting için bir 'tertip komitesi' oluşturduk. Heyecanlı ve görkemli bir miting olacağına inanıyoruz. Adanalı hemşehrilerimizin bugüne kadar yapılan tüm mitinglerde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığına hep şahitlik ettik. 6 Ekim'de de en yüksek katılımı göstereceklerine canı gönülden inanıyorum. 'Büyük Usta'nın gelişini büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Adana, her yapılan mitingde, her girilen seçimde hiçbir zaman bizleri mahçup etmedi. Bu anlamda Adanalı hemşehrilerimize her zaman minnettar olduk."

Kaynak: AA