Ak Parti Emirdağ İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, parti teşkilatlarının mahalli idareler seçimleri için kenetlendiğini belirterek, AK Parti'nin 2014 mahalli idareler seçimlerinde de halkın teveccühüyle sandıktan birinci sıradan çıkacağını bildirdi.

Ürün, Belediye Kültür Merkezi' gerçekleştirilen AK Parti Emirdağ İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatlarının yerel seçimler çalışmalarını hızlandırdığını, parti teşkilatlarının mahalli idareler seçimleri için kenetlendiğini belirtti.

Siyasetin nezaket, sabır ve nezahetle yapılması gerektiğini bildiren Ürün, şunları kaydetti:

"Çok fazla yatırım yapmış olabilirsiniz. Bulunduğunuz yerin çehresi değişmiş olabilir ama bu bir seçimde başarılı olmak için tek başına yeterli değildir. Yaptıklarınızı anlatırken, vatandaşlarla iletişim kurarken kullandığınız beden dili, konuşma şekli kısacası iletişim tarzı çok önemlidir. Hizmet edeceksiniz, bunu anlatacaksınız ama kullandığınız dil nezaketli, sabırlı ve nezahetli olacak. Bunlar bir araya geldiğinde seçimlerde başarı da gelecektir. Mahalli idareler seçimlerinde az bir süre kaldı. Ben AK Parti Afyonkarahisar teşkilatımızın her ilçe, belde ve köy ve mahallelerde çalışmalar yürüttüğünü biliyorum. Bu çalışmalar giderek de hız kazanıyor. Parti teşkilatlarımız mahalli idareler seçimleri için kenetlendi. AK Parti teşkilatları hizmet etmenin yanında kuracakları sağlıklı iletişimle halka nezaket, nezahet ve sabırla neden AK Parti'yi tercih etmeleri gerektiğini anlatmalıdır. AK Parti siyaseti nezaketle ve sabırla siyaset yapan insanların yeridir. Bu anlamda gelinen noktada girdiği her seçimden başarıyla çıkan AK Parti İnşallah 2014 mahalli idareler seçimlerinde de Allah'ın izni ve halkımızın teveccühüyle yine sandıktan birinci sırada çıkacaktır."

Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala da ilçede altyapı ve yol anlamında hummalı bir çalışma yürütüldüğünü ve daha yaşanabilir bir Emirdağ için mesai harcadıklarını kaydettii.

Toplantıya AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Hacı Halil Yedikapu, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Sayın, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Demir ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA