Kemerli 500 Çocuk Daha Disney Tiyatrosuyla Buluştu

Geçtiğimiz ay bin Kemerli çocuğu bayram hediyesi olarak "Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali" etkinliğinde buluşturan Tekirova Belediye Başkanı, Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, talep nedeniyle 500 çocuğu daha çizgi kahramanlarıyla bir araya getirdi.

Kemerli 500 Çocuk Daha Disney Tiyatrosuyla Buluştu
Kemerli çocukların eğitim ve sosyal hayatına destek veren GATAB, geçtiğimiz ay Tekirova Belediyesi ile birlikte bin Kemerli çocuğu aileleriyle birlikte dünyada izlenme rekorları kıran Mickey’nin Müzik Festivali ile buluşturmuştu. Başkan Üras, Kemerli çocuklardan gelen talep üzerine 500 çocuğu daha Disney kahramanlarıyla buluşturdu.

Çoğu hayatlarında ilk kez tiyatro ile tanışan 500 Kemerli çocuk, “Disney! Mickey’nin Müzik Festivali” için Antalya’da kurulan özel çadırı doldurarak, eğlenceli, keyifli, unutulmaz bir gün yaşadı.

Kemerli çocukların isteklerini gerçekleştirmekten dolayı keyif aldığını belirten Başkan Üras, “Geçen sefer bayram hediyesi verdik, bu kez de yeni eğitim yılı öncesi okul hediyesi oldu. Onların hayallerini ve isteklerini kıramazdım. Şartlarımızı zorlayarak 500 çocuğu daha aileleriyle birlikte Disney Tiyatro etkinliği ile buluşturduk. Çocuklarımız Kemer’in geleceği onlar için ne yapsak azdır” dedi.

Kaynak: İHA