Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi Kurs Kayıtları Başlıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’nde kurs kayıtları başlıyor.

Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi Kurs Kayıtları Başlıyor
Kurslar, Gençlik Merkezi Bilgi Evi’nde ve farklı mahallelere yapılan, bu sene faaliyete geçen merkezlerde verilecek. Kayıtlar 16 Eylül-4 Ekim arasında yapılacak.
İstanbul’un en büyük Yerinde Kentsel Dönüşüm projesini gerçekleştiren Gaziosmanpaşa Belediyesi her yıl düzenlediği kurslara bu yıl yeni bir düzenleme getirdi. Eğitim gören öğrencilerin derslerine destek olmak ve hobi alanında verdiği eğitimlerin yanı sıra bu yıl gerçekleştireceği meslek edindirme kurslarıyla dönüşüm projesine de istihdam sağlayacak. Sıvacılık, boyacılık ve bahçıvanlık gibi meslekler ile ilgili nitelikli elemanlar yetiştirmeyi hedefleyen kurslar sonrasında sertifika alan vatandaşlar, Gaziosmanpaşa’da yapılan inşaatlarda çalışabilecek.

Haftanın her günü hizmet verilen Gençlik Merkezi ve Bilgi Evleri'nde eğitim çağındaki çocukların ve gençlerin okul dışı zamanlarda faydalanabilecekleri kültürel aktiviteler de düzenlenecek. Gaziosmanpaşalı gençlerin kültürel etkinlikler sayesinde daha donanımlı bireyler olmasını amaçlayan Gençlik Merkezi ve Bilgi Evleri'nde kayıtlar 16 Eylül Pazartesi başlayacak ve 4 Ekim Cuma günü sona erecek.
Kaynak: İHA