Kaymakam Sezer’in Köy Ziyaretleri

Hilvan İlçe Kaymakamı Uğur Sezer, daire amirlerinden oluşan bir heyetle birlikte köyleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kaymakam Sezer’in Köy Ziyaretleri
Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer ve daire amirlerinden oluşan heyet, Balkı, Uzuncuk, Ağılmus ve Özveren köylerinde yol, su, elektrik, kanalizasyon ve taziye evlerini inceledi. Kaymakam Sezer, teknik personele yapılması gereken eksiklikler hakkında talimatlar verdi.

Kaymakam Sezer ve beraberindeki heyet inceleme yapmak üzere gittiği köylerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanarak, yöreye ait köy odalarında ağırlandı. Balkı köyünde bir vatandaşın “Eskiden devletin temsilcileriyle görüşmek için kaç kişiyi devreye koymak gerekiyordu, şimdi ise devlet bize, köyümüze geliyor, yolunuzu, suyunuzu, kanalizasyonumuzu yapıyor. Allah devlet yöneticilerimizden razı olsun, devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Köy yolları incelemesine Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, İlçe Jandarma Komutanı Bilgehan Bilgin, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Yüksek, daire amirleri, teknik personel ve muhtarlar katıldı.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde ilçeye bağlı Özveren köyünde akciğer yetmezliğinden vefat eden bir vatandaşın taziyesine giden Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer ve beraberindeki heyet, taziye ziyaretinde bulundu. Kaymakam Sezer ve beraberindeki heyet, taziye ziyaretinin ardından köy yolları incelemesine devam etti.
Kaynak: İHA