Çiçekdağı İlçesinde Zümre Başkanları Toplantısı Yapıldı

KIRŞEHİR - Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonunda okulların zümre başkanları toplantısı yapıldı.

Merkez, belde ve köylerdeki tüm okullarda görev yapan zümre başkanı öğretmenlerin katılımı ile Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapılan toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, ilçedeki okullardatoplam 190 öğretmenin görev yaptığını söyledi.

Arslan, "İlçemizin eğitim ve öğretimine olumlu katkılar sunabilmek için sizlerin görüşlerinizin bizim için çok önemli. Bu gün zümre başkanlarının başkanlığında toplantı yapacaksınız. Bu toplantıyı yaparken kendi aranızda tartışın, programdaki güçlükleri birlikte değerlendirin. Zümre öğretmenleri olarak birbirinizden faydalanın. Bu işin mutfağındaki olanlar sizlersiniz, yapacağınız işleri planlayarak uygulayın" dedi.

Zümre tutanaklarından rapor hazırlanacağını belirten Arslan, ilçe müdürleri ile yapacağı toplantıda bu raporları değerlendireceğini kaydetti.

Koordinatör Okul olarak belirlenen Osman Şevki İlkokulu ile İMKB Atatürk Ortaokulu, Çiçekdağı Anadolu Lisesi, Şehit Öğretmen Bayram Tekin Lisesi ile Çiçekdağı Merkezi Eğitim Merkezinin zümre başkanları ile gerçekleştirilen toplantı belirli aralıklarla devam ettirilecek.

Kaynak: AA