Başkan Yazıcı Yeni Atanan Öğretmenlere Akyazı’yı Tanıttı

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı Akyazı’ya yeni atanan öğretmenlere Akyazı’yı tanıttı.

Başkan Yazıcı Yeni Atanan Öğretmenlere Akyazı’yı Tanıttı
Akyazı’ya yeni atanan 120 öğretmene hoş geldin demek ve tanışmak için Dereağzı alabalık tesislerinde yeni öğretmenleri karşılayan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı öğretmenlerle tek tek tanışarak sohbet etti. Öğretmenlere Akyazı’nın tanıtım broşürleri tanıtım materyalleri ve kitaplar ve çeşitli hediyeler olan Akyazı Belediyesi çantası dağıttı.

Öğretmenlerle yakından ilgilenen ve tüm öğretmenleri samimiyetle karşılayan Başkan Yazıcı İlçe de eğitim ile ilgili hedeflediği projelerinden ve eğitimin ilerlemesi, eğitim kalitesinin artması adına beklentilerinden de bahsetti.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı öğretmenlere hitaben konuşmasında, “Öncelikle şirin ilçemiz Akyazı’ya hepiniz hoş geldiniz. İlçemiz havasıyla, suyuyla, doğasıyla samimi içten ve güvenilir insanıyla, tarım ve turizm diyarı sıcacık bir yer. Umarım yeni görev yeriniz olan ilçemizde hepiniz üstün başarılar sağlarsınız. İlçemizde eğitim ve öğretimin ilerlemesi adına bundan önceki hocalarımızla da hep işbirliği içerisinde olduk sizlerle de öyle olacağız. Bu bağlamda sizlerin de eğitim ve öğretimin ilerlemesi adına tüm fikirlerinizin hatta varsa projeleriniz arkasında ilk önce Akyazı Belediyesi var bunu bilmenizi istiyorum her zaman sizlerle görüşmeye de devam edeceğiz hepinize tekrar ilçemize hoş geldiniz diyor görevlerinizde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA