Büyükkılıç Çalışmaları Yerinde İnceledi
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kızılırmak ile Farabi Caddesi arasında yer alan bölümde pürüzsüz stonmastik asfalt çalışmasına başladıklarını ve bu çalışmanın Kızılırmak caddesinin son bulduğu 30 Ağustos Caddesine kadar devam edeceğini bildirdi.

Kızılırmak Caddesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışanlarla sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yapımına devam eden stonmastik asfaltlama için şunları söyledi:
“Kızılırmak Caddesi şehrimizin en prestijli caddelerinden birisidir. Sivas Caddesine alternatif caddedir. Böyle olunca yoğun olarak tercih edilmektedir. Bu caddemizde tüm elektrik hattı, Kaski, Ptt ve Doğalgaz hatları ve şebekeleri döşendi yani alt yapı çalışmaları tamamlandı. Alt yapı çalışmalarının tamamladığı bu yolumuzu standardı yüksek stonmastik asfalt çalışması ile tamamlıyor ve taçlandırıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Asfaltlama çalışması için ilk etap bölümü için 3.500 ton stonmastik asfalt kullanılacaktır”
