Akçakale Köylerinde Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Şanlıurfa’nın Akçakale Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleri tarafından başlatılan asfalt çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Akçakale Köylerinde Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor
Havaların ısınmasıyla Akçakale Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı, ilçeye bağlı Çukurca, Kepezli köyleri arasında bulunan 3 kilometrelik stabilize yol 1. kat asfalt sathi kaplama çalışmasına başlandı. Yol asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyen Akçakale Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü İbrahim Guda ve İl Özel İdaresi tarafından görevlendirilen Teknik Eleman Mehmet Özdemir yapılan çalışmaları yerinde incelendi.

Kepezli Köyü sakinlerinden Hasan Elmas, yapılan çalışmalara ilişkin, “Kepezli köy halkı olarak yolumuzun yapımında Sayın Valimize, İlçe Kaymakamımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Akçakale İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat ise “Çukurca, Kepezli köyleri arasında bulunan 3 kilometrelik köy yolumuz asfaltlanacak. Yol medeniyet demek, köylerimize canlılık getirmek demek. İşte bu güzel hizmetlerden bir tanesinin startını verdik. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA