Milletvekili Bıyıklıoğlu'nun Açıklaması

TRABZON - AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, "Geçmişte yaşananlar gözler önündedir. Bugün uçağını, helikopterini yapan bir Türkiye var" dedi.

AK Parti Trabzon milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu ile Safiye Seymenoğlu, Tonya ilçe danışma meclisi toplantısına katıldıdı. Bıyıklıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, seçilenlerin çalışıp, çabalayıp eserler ortaya koymasına rağmen muhalefetin "ne yaptılar" dediğini belirterek, "Bu yapılanları çok iyi anlatmalıyız. On sene önce Türkiye nerelerde, şimdi nerelerde. Gelinen noktada yapılanları vatandaşlarımız da görüyor ve beğeniyor. Avrupa'daki elçilerimiz insanımıza sahip çıkılıyor. Bu memleketin kaynağı geçmiş dönemlerde birileri tarafından yeniliyordu" dedi.

İnsanlara dürüst hizmet için göreve geldiklerini söyleyen Bıyıklıoğlu, "Siyaset dürüst yapılmalıdır. Geçmişte yaşananlar gözler önündedir. Bugün uçağını, helikopterini yapan bir Türkiye var" diye konuştu.

Bıyıklıoğlu, toplantının ardından ilçenin İskenderli Beldesi'ne geçerek yapımı süren İskenderli yolunda incelemeler yaptı. Bıyıklıoğlu, burada da İskenderli-Tonya-Beşikdüzü yolunun çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Yol ihale edilip çalışmalar devam ediyor. Hızlandırılması için gerekli girişimlerde bulunulacaktır. Yolun tamamlanmasıyla İskenderli Beldesi'ndeki vatandaşlarımız Tonya ve Beşikdüzü'ne daha rahat ulaşacaktır" şeklinde konuştu.

Bıyıklıoğlu, beldedeki vatandaşların sorunlarını da dinlerek, bu sorunların çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi.

Kaynak: AA