Kastamonu'da Bayramlaşma

KASTAMONU - Kastamonu ve Hanönü'nde bayramlaşma töreni yapıldı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Kastamonu Valiliği'nde düzenlenen bayramlaşma törenine, Kastamonu Vali Vekili Ömer Faruk Ateş, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar,

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Tevfik Anzerlioğlu, Belediye Başkanvekili Bahri Yavuz, İl Müftüsü Dursun Ali Şeker, daire müdürleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Vekili Ateş ile beraberindekiler, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Şube Başkanlığı, Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanlığı, Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi, Çocuk Yuvası, Huzurevi ve Erkek Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret ettiler.

-Hanönü'nde bayramlaşma-

Hanönü Kaymakamı Mustan Barış İşler'in makamında düzenlenen bayramlaşma törenine, Belediye Başkanı Şükrü Özün, Garnizon Komutanı Hüseyin Armağan, İlçe Emniyet Amiri Durhasan Güngör, sivil toplum Kuruluşları temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İşler, törende gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram dolasıyla ilçeyi ziyaret eden misafirlerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Kaynak: AA