Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Bayramlaşma Programı

ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi bayramlaşma programı düzenledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, bir düğün salonunda düzenlen programda yaptığı konuşmada, rahmet, mağfiret ve günahlardan kurtuluş ayı olarak bilinen ramazan ayının geride kaldığını, bayrama erişmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bayramın ramazan ayının bittiği için değil de iyi bir şekilde sonlandırılması dolayısıyla kutlandığını ifade eden Küçükler, şöyle devam etti:

"Bugün bunun için bu bayramı yapıyoruz. Bu Müslümanların bayramı. Bu bayramı kutlamak hepimiz için çok sevindirici önemli. Biz burada Allah'ın dediğini ve istediğini yaptığımız için bu bayramı kutluyoruz. Herkesin gerçek manada bayrama erişmiş, bayramı bayram olarak kutlayan kullardan olmamızı Allah'tan diliyorum. Bugün dünyada birçok ülkede Müslüman kanını döküldüğünü görüyoruz. Bundan dolayıda üzüntümüz çok fazla. Asıl bayram o ki hiçbir Müslümün kanını dökülmediği kan ve gözyaşının olmadığı gerçek manada kulluğun hüküm sürdüğü, hakim olduğu günlerde inşallah bayramı kutlarız. Asıl bayram böyle olur. Bir tarafta hala yüreğimiz sizliyor. Allah o Müslüman kardeşlerimize yardım etsin."

Küçükler, güçlü bir ekiple Erzurum'a hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Belediyecilik inanılmaz bir manevi çalışma. Biz biliyoruz ki bir hizmeti yapmanın, şehrin her yerinde bir bebeğin doğacak kaderini çözmesinde etkili olacak diye düşünüyorum. Hizmeti bu mantıkla yapıyoruz. Geleceğimiz güzel noktalara taşıyabilmemiz için samimi bir şekilde çalışmak durumundayız. Hepimizde bu mantıkla çalışıyoruz. Şehrimiz 10 yıl öncesine göre çok değişti ve gelişti. Şu an herşeyi hazır bir Erzurum var. İnşallah bundan sonra daha prestijli daha güzel projelerle bu şehir daha farklı yerle gidecek. Biz bugüne kadar hep altyapıya yatırım yaptık ve nitekim artık işin verimli hali önceden batıdaki belediyeler gibi ne zaman sadece çiçekle böcekle uğraşacağız diyorduk artık o noktaya geldik."

Küçükler konuşmasının ardından belediye personeli ile bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA