Ak Parti Teşkilatları Nilüferlilerle Buluştu

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftarda yüzlerce vatandaş birlikte oruç açtı.

Ak Parti Teşkilatları Nilüferlilerle Buluştu
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği sokak iftarında Beşevler, Konak, Çamlıca ve Kültür mahallesi sakinleri bir araya geldi. Beşevler Parkı’nda düzenlenen iftarda konuşan AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Alpaslan Yıldız, ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirterek, “Bu ay bizim birlik ve beraberlik ayımızdır. Biz iftar sofrasında buluşarak ramazan ayının bereketini birlikte yaşıyoruz. Buraya geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“ALLAH BAŞBAKANIMIZA UZUN ÖMÜRLER VERSİN”
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, Bursa’da ramazan ayının güzel geçmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “İşte mahallerimiz ve sokaklarımızda her yerde iftar telaşı var. Teşkilatımız ve belediyelerin iftarları var. Ramazan Bursa'da dolu dolu yaşanıyor. Bu güzellikler bizlere haz. Biz ülke olarak millet olarak bu güzellikleri yaşayabiliyoruz. Mısır’da, Suriye ve Filistin’de olduğu gibi tüm dünyada sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerimiz var. İnşallah ramazan ayı onların kurtuluşlarına vesile olur. Huzurlara erer ve güzelliklere kavuşurlar. AK Parti’nin tek pati iktidarı ile hizmetler devam ediyor. Allah başbakanımızı korusun. Allah ona uzun ömürler versin. Ona Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun ihtiyacı var” diye konuştu.

“SİZLERİN DERTLERİNİZLE DERTLENDİK”
AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, ramazan ayında AK Parti teşkilatları olarak 150 bin vatandaşla iftarda buluştuklarını dile getirerek, “Her kesimden insanlarla bir olduk. O lüks otellerin salonlarından gelen davetlere icabet etmedik. Çünkü biz sizlerin arasında çıktık. Sizlerin dertleriyle dertlendik. Sizlerin taleplerini dinlemek ve çözüm üretmeye gayret ettik. Ramazan ayını ülkemiz için çok önemli geçiş dönemi olarak kabul ettik” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA