Kılıçdaroğlu ve Baykal Nikah Şahitliği Yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski Genel Başkan Deniz Baykal, Kuşadası’nda CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız-Müge Muhafız çiftinin düğününde nikah şahidi oldu.

Kılıçdaroğlu ve Baykal Nikah Şahitliği Yaptı
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ile Müge Muhafız’ın Kuşadası Miracle Beach Club’taki muhteşem düğününe yaklaşık bin 200 seçkin davetli katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın yanı sıra çok sayıda genel başkan yardımcısı, Parti Meclisi üyesi ve MYKM üyesinin yanı sıra il ve ilçe başkanları, belediye başkanları da düğün törenine katıldı.

Çiftin nikahını Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kıyarken, İrfan İnanç Yıldız’ın nikah şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu yaparken, Müge Muhafız’ın nikah şahitliklerini Yüksel Kılcı ve Pelin Beyaldı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, nikah törenin ardından yemeğini yedi ve kısa süre sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün ile birlikte İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na hareket etti. Kılıçdaroğlu, saat 22.50 uçağıyla Ankara’ya döndü.
Kaynak: İHA