Şehitkamil Belediyesi, Şirinevler’de Genel Temizlik Çalışması Yaptı

Şehitkamil Belediyesi temizlik ekipleri, Şirinevler Mahallesi’nde genel temizlik çalışması yaptı.

Şehitkamil Belediyesi, Şirinevler’de Genel Temizlik Çalışması Yaptı
Bölge karış karış temizlenirken, özellikle boş arazilerde sağlığı tehdit eden atıklar temizlenerek kötü görünüm ortadan kaldırıldı.

Her gün farklı mahallede genel temizlik çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi temizlik ekipleri, bugün de Şirinevler Mahallesi civarında yaptığı genel temizlik çalışmasıyla bu alandaki uygulamasını sürdürdü. Rutin hizmetlerdeki anlayışı değiştirerek etkin ve kalıcı bir hizmet sunan Şehitkamil Belediyesi, temizlik çalışmalarını da periyodik hale getirerek ilçeyi tarıyor. Şirinevler Mahallesi’nde yapılan çalışmada, bölge karış karış temizlenirken, boş arazilerde bulanan atıkları da toplandı. Çevre sakinlerinin de yakından izlediği temizlik çalışmaları, yol temizleme aracı ve yıkama aracının temizliği ile caddeler pırıl pırıl oldu.

İSTEKLERİMİZ BELEDİYEMİZ TARAFINDAN DİKKATE ALINIYOR
Şirinevler Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar ve vatandaşlar, belediye ekiplerine teşekkür ederek, yapılan genel temizlik çalışmasını olumlu bulduklarını kaydetti.

Belediye ekiplerinin yapılan ihbarlara anında cevap vermesinin de olumlu bir hizmet olduğuna dikkat çeken Şirinevler Mahalle Muhtarı Ramazan Yaşar, “Mahallemizde özellikle boş arazilere atılan çöpler çevreyi ciddi şekilde rahatsız ediyordu. Şehitkamil Belediyesi’ni aradık ve konuyu arz ettik. Bugünde gelip temizlediler. Yol temizleme aracı ve yıkama aracı ise caddelerimizi ve yollarımızı yıkayarak temizlediler. Başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve temizlik ekiplerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA