Yumurtalık'ta Serinlemek İçin Denize Giren Şahıs Boğularak Öldü

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde serinlemek için denize giren 55 yaşındaki bir şahıs, boğularak yaşamını yitirdi.

Yumurtalık'ta Serinlemek İçin Denize Giren Şahıs Boğularak Öldü
Alınan bilgiye göre olay, Kemalpaşa Mahallesi Tarım Kredi Kooperatifi Sosyal Tesisleri önünde dün saat 17:30 sıralarında meydana geldi. Gedik sitesinde ikamet eden 55 yaşındaki Doğan Aydın, 01 VJ 322 plakalı aracıyla Tarım Kredi Kooperatifleri Sosyal Tesisleri önünde plaja geldi. Burada denize giren Aydın, bir müddet açıldıktan sonra gözden kayboldu. bir vatandaş, suyun üzerinde birinin hareketsiz yüzdüğünü görünce denize doğru koştu.

Kurtarma çabasıyla Aydın’ı Kumsala doğru sürükleyen vatandaş, 112 ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ve polis ekipleri, şahsın öldüğünü belirledi. Olay yeri ekiplerinin gelmesinin ardından incelenen cesette ağız köpüklerine ve bazı vücut yaralarına rastlandı. Ciddi bir rahatsızlığı olduğu düşünülen şahsın denizde kalp krizi geçirip boğularak öldüğü üzerinde duruluyor. Aydın Doğan’ın cansız bedeni Yumurtalık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan hayatını kaybeden Doğan Aydın’ın ayağındaki ciddi yaralardan dolayı Gedik sitesi önündeki denize girenlerden utandığı için tenha yerlerde denize girmeyi tercih ettiği bu öğrenildi.
Kaynak: İHA