İncilipınar Cemevi İhalesi Yapıldı

ANTALYA - Manavgat Evrenseki belediyesi tarafından İncilipınar Mahallesi'ne yaptırılacak 250 kişilik cemevinin ihalesi gerçekleştirildi.

449 bin bina muhammen bedelli İncilipınar Cemevi ve Kültür Merkezi'nin yer tesliminden itibaren 90 gün içinde tamamlanması planlanıyor. Selçuklu mimari özelliklerine yapılacak olan cemevi 250 kişi kapasiteli olacak.

6 firmanın katıldığı ihalede; Erhan Bedeloğlu 497 bin lira, Arzem İthalat İhracat 416 bin lira, BRJ Enerji 323 bin lira, Duran Çevre 448 bin lira, İnce İnşaat 455 bin lira ve Sarılar Hafriyat 425 bin liralık teklif verdi. Evrenseki Belediyesi ihale komisyonu verilen dosyaları inceleyerek önümüzdeki günlerde sonucu açıklayacak.

Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, cemevinin bir kültür merkezi olarak da düzenleneceğini belirterek "İncilipınar'da yaşayan vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ibadetlerini yapabilmeleri ayrıca çeşitli toplantılar ve yemekler düzenleyebilmeleri için burayı yaptırıyoruz. Tamamen Selçuklu mimarisi özellikleri taşıyan İncilipınar Cemevi ve Kültür Merkezi projesi işi alan firma tarafından yer gösteriminin ardından 90 içinde tamamlanacak" diye konuştu.

Kaynak: AA