Ukraynalılardan Başkan Akaydın’a Teşekkür

Antalya’da yaşayan Ukraynalılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a Ukrayna Kültür Günleri’ne verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ukraynalılardan Başkan Akaydın’a Teşekkür
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Ukrayna Bağımsızlık Günü ve Ukrayna Kültür Günleri ikinci festival kokteyline katıldı.

Antalya halkının Ukraynalıları sevdiğini belirten Başkan Akaydın, “Antalya çok kültürlü bir şehir. 6 bin yerleşik Ukraynalı yaşıyor. Her yıl yaklaşık 650 bin turist geliyor. Sizlerin kültürlerinizi yaşatabilmeniz için böyle kültür etkinliklerinin düzenlenmesini önemsiyorum” diye konuştu.

Kokteyle katılan Ukrayna Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Vasyl Bodnar, Antalya’da düzenlenen Kültür Günleri’nin çok faydalı geçtiğini belirterek, Başkan Mustafa Akaydın’a teşekkür etti. Vasyl Bodnar, Antalya’nın dünyanın 4 bir yanından vatandaşları birleştiren bir şehir olduğunu söyledi.

Başkan Mustafa Akaydın, daha sonra Büyükelçilik Müsteşarı Vasyl Bodnar ile Ukrayna Bağımsızlık Günü pastasını kesti. Antalya Ukrayna Ailesi Topluluğu üyeleri, Başkan Akaydın’a Kültür Günleri’nin düzenlenmesinden dolayı plaket verdi.
Kaynak: İHA