CHP Kadın Kolları’ndan Engelli Vatandaşlara Tekerlikli Sandalye

CHP İzmir İl Kadın Kolları, mavi kapak toplama kampanyası ile engelli vatandaşlara tekerlikli sandalye hediye etti.

CHP Kadın Kolları’ndan Engelli Vatandaşlara Tekerlikli Sandalye
CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende tekerlekli sandalyeye oturarak konuşan Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, göreve geldiklerinde başlattıkları kampanyalarının devam ettiğini ve hız kesmeden sürdüğünü belirterek, "Hiç bir gün engelli olmasak da engelli vatandaşları düşünmek zorundayız. Engellilerin yanında olmak için aileden birinin engelli olması gerekmiyor. Duyarlı bireyler olarak, insan olduğumuz ve insana değer verdiğimiz için onların hayatlarını kolaylaştırmalıyız" dedi.

CHP'nin engelli vatandaşlara bakışının net olduğunu ifade eden Utku, devletin engelli vatandaşlara akülü araba için verdiği bin 900 lirayla arabanın satın alınamadığını, desteğin 2 bin 500 lira çekilmesi gerektiğini dile getirdi. Kampanyanın devam ettiğini kaydeden Utku, duyarlı vatandaşlardan da destek istedi.

Konuşmaların ardından 8 adet tekerlekli sandalye CHP İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, ihtiyacı olan vatandaşlara ulaştırılmak üzere ilçe kadın kolları başkanlarına teslim edildi.
Kaynak: İHA