5 Kıtadan 12 Ülke Adana’da Yarışacak
Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç, Dünya Gençler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonasına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, “Şampiyonanın Adana’da yapılması çok anlamlı” dedi.

Dünya Şampiyonası Genel Koordinatörü Y. Doç. Dr. İsmail Güneş, şampiyonanın Adana’da bugüne kadar düzenlenen en üst düzeydeki organizasyon olduğunu ifade ederek “5 kıtadan 12 ülkeyi konuk edeceğimiz bu şampiyonayı tüm kentimize mal etmek ve herkesin kentin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan bu organizasyonu sahiplenmesi gerekiyor” diye konuştu.
Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ise odası yönetim kurulu olarak organizasyon komitesini konuk etmekten ve organizasyonla ilgili sunumlarından ötürü mutlu olduklarını, dünya şampiyonasının Adana’da düzenlenecek olmasının önemli bir sportif olay olduğunu ifade etti.
Kıvanç, ADASO yönetim kurulu ve üyeleri olarak organizasyona destek vereceklerini söyledi.
